'Borussia Dortmund brengt officieel bod uit op oud-Feyenoorder St. Juste'

'Borussia Dortmund brengt officieel bod uit op oud-Feyenoorder St. Juste'

De stap van voormalig Feyenoorder Jeremiah St. Juste naar de Europese subtop komt steeds dichterbij. Nadat duidelijk werd dat het geïnteresseerde Borussia Dortmund concurrentie kreeg van enkele andere clubs, pakten Die Borussen door door als eerste club een bod uit te brengen.

De Duitse Allgemeine Zeitung schreef vrijdag de Dortmund wil doorpakken in de strijd om de oud-Feyenoorder, die de afgelopen twee seizoenen bij FSV Mainz speelde. De vraagprijs van Mainz bedraagt 'vijftien à twintig miljoen euro', terwijl het eerste bod van Dortmund daar nog iets onder ligt.

Eind mei zou Dortmund voor het eerst met St. Juste gepraat hebben, maar afgelopen maand wekte hij ook de belangstelling van enkele andere grote clubs. Bayer Leverkusen, VfL Wolfsburg en SS Lazio werden daarbij genoemd. Laatstgenoemde zou volgens het Italiaanse Corriere dello Sport vijftien miljoen euro voor hem over hebben, al is er door die club nog geen officieel bod uitgebracht.

Feyenoord ontving in augustus 2019 acht miljoen euro van FSV Mainz voor St. Juste. In de twee seizoenen ervoor kwam hij tot precies vijftig officiële wedstrijden voor de Rotterdammers. Daarin scoorde de verdediger, die in Rotterdam voornamelijk rechtsback was, zes keer en gaf hij drie assists.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties