Loting UEFA Youth League

11-12-2017 tot 11-12-2017 703 keer bekeken Nog onbekend 2 reacties Pro Shots

Door de 4-3 overwinning op Napoli verzekerde Feyenoord Onder 19 van overwintering in de UEFA Youth League. De talenten van Feyenoord eindigden als nummer twee in de poule en hebben daardoor de play-offs van het prestigieuze Europese jeugdtoernooi bereikt.

Op maandag 11 december weet het team van trainers Cor Adriaanse, Ulrich van Gobbel en Arnold Scholten welk team het treft in deze ronde. De acht nummers twee van het UEFA Champions League path, waaronder Feyenoord Onder 19, worden gekoppeld aan een team dat het Domestic Champions path heeft overleefd. Hierin speelden alle Onder 19-kampioenen van de 32 grootste Europese voetballanden.

Tegenstanders
Het Onder 19-team van Feyenoord Academy kan de volgende zeven clubs treffen: Molde (Noorwegen), Zeljeznicar (Bosnië en Herzegovina), Internazionale (Italië), Brodarac (Servië), Nitra (Slowakije), Krasnodar (Rusland) en Red Bull Salzburg (Oostenrijk). Ook Ajax heeft het Domestic Champions path overleefd, maar Feyenoord kan hen niet treffen in deze ronde. Dit omdat teams het hetzelfde land in deze fase van het toernooi nog niet aan elkaar gekoppeld kunnen worden.

Enkele wedstrijd
De play-offwedstrijd van Feyenoord Onder 19 wordt gespeeld op dinsdag 6 of woensdag 7 februari. Het gaat hier om één wedstrijd waarin de beslissing moet vallen. De teams die afkomstig zijn uit het Dometic Champions path krijgen in deze ronde het thuisvoordeel.

Wanneer Feyenoord de play-off wedstrijd overleefd, stroomt het door naar de achtste finales. Ook hierin wordt telkens één wedstrijd gespeeld. Vanaf deze ronde komen de acht groepswinnaars en de acht winnaars van de play-offs samen. Feyenoord Onder 19 kan hierin dus zowel teams uit het UEFA Champions League path als het Domestic Champions path treffen. 

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 1 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65421 leden - Op dit moment zijn 1053 mensen actief, waarvan 275 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting