Fotoverslag

woensdag 22 oktober 2014 01:00 8.267 keer bekeken

Theater mode Theater mode sluiten

Fotoverslag Stadiontour HNK Rijeka

Let op! Het lijkt dat u het fotoverslag vanaf een mobiel of tablet bezoekt. Uw provider kan kosten rekenen voor het gebruik van veel data.

Wij vertrokken vroeg met de auto naar Kroatië en belanden onderweg in verschrikkelijk slecht weer. Vanaf Arnheim de ruitenwisser op standje 2 en dat tot de eindbestemming in Kroatie. Sneeuw,hagel,omweer,regen,storm..

Maar als wij na 15 uur rijden aankomen in Rijeka breekt de lucht open en gaan wij op zoek naar het stadion van onze tegenstander.

Stadion Kantrida is de thuisbasis van HNK Rijeka en biedt plaats aan 12.600 toeschouwers

Deze club werd in 1925 opgericht en speelde toentertijd in de Italiaanse competitie onder de naam Unione Sportive Fiumana. Na de 2e wereldoorlog werd het grondgebied overgedragen aan Joegoslavie en werd de naam van de club veranderd in NK Rijeka.

.

Het stadion is gebouwd in 1912 op Italiaans grondgebied.

Het stadion is gebouwd in een oude steengroeve. Vanaf de hoge rotswand hebben wij een prachtig uitzicht.

Na de oorlog in Joegoslavië werd er een nieuwe Kroatische competitie opgericht en werd de huidige naam van deze club nogmaals veranderd. HNK Reijka bestaat sinds 2002

De stad rijeka heeft bijna 150.000 inwoners en ligt aan de Adriatische zee. Het is de 3e stad van kroatie en de voornaamste havenstad.

Het vak waar de Feyenoorders plaats nemen morgen.

Sanitair en horeca lijkt mij wat weinig voor de 800 Feyenoord fans die hier met een kaart zijn .

Het mes op tafel !

laten we hopen dat het speelveld het er morgen beter uitziet.

De planning voor de wedstrijd van morgen van de uefa officials ligt klaar in de bestuurskamer waar wij vriendelijk werden ontvangen.

Persruimte

Je kan hier wel 1000 foto's maken ,,,zoveel prachtige oldskool plekjes hier .

Na een nacht zonder slaap en een geweldig stadionbezoek aangekomen in het appartement toch maar eerst het verslag maken en dan weer terug naar het stadion waar ons FEYENOORD straks zal gaan trainen.

Website statistieken

FR12.nl heeft 72597 leden - Op dit moment zijn 572 mensen actief, waarvan 191 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved