Fotoverslag

zaterdag 12 juli 2014 01:00 3.037 keer bekeken

Theater mode Theater mode sluiten

Fotoverslag ASWH - Feyenoord

Let op! Het lijkt dat u het fotoverslag vanaf een mobiel of tablet bezoekt. Uw provider kan kosten rekenen voor het gebruik van veel data.

Na een korte trainingskamp in Ermelo zijn de Feyenoorders weer terug in de regio .

De trainingstijden die door Feyenoord en horst zijn gepubliceerd werden totaal niet nageleefd. Toen afgelopen donderdag middag iets meer dan honderd Feyenoord fans op het complex van Fc Horst stonden te wachten op de training van 17.00 uur werd er rond 18.00 uur doodleuk verteld dat de training was afgelast. Teleurgestelde ouders en huilende kinderen waren het gevolg . Kost het dan zoveel moeite om je trouwe supporters op de hoogte te houden of zien jullie ons echt alleen maar als lastig klapvee. Dat ik zelf 3 uur in de auto heb gezeten voor jan met de korte achternaam maakt me al niet meer zoveel uit maar als je de teleurgestelde blikken van die kinderen ziet dan breekt mijn Feyenoord hart. Doe hier iets mee Feyenoord (Rutten) !!

De grasmat in de kuip is inmiddels weer vervangen. De kuip en wij zijn er klaar voor. De architecten zijn nog steeds bezig met het uitwerken van de plannen om een superkuip te bouwen. laten we hopen dat het geen luchtkasteel wordt maar een stadion waar wij net als nu trots op kunnen zijn.

ASWH uit Hendrik-ido-Ambacht bestaat al sinds 1-8-1929. Sportpark de Schildman bestaat uit 9 prachtige velden. Het hoofdveld bied plaats aan 3000 toeschouwers .

Ben Wijnstekers uiteraard ook weer van de partij op deze prachtige vrijdag middag/avond met zijn soccer school.

Grote afwezige vandaag was Pelle. Koeman heeft de doelpunten machine van Feyenoord kunnen overhalen om zijn team te versterken.

Graafland (46 Hahn) Van Beek Steenvoorden (46 Goossens) Nelom Schaken (61 Verhoek) Vormer Immers (75’ Sleegers) Vilhena (87 Achahbar) Woudenberg Te Vrede (75 Dammers) en Boetius (61 Manu).

ASWH start met Doedee Jakoba Van Stokkom Van Driel De Bos Van den Bosch Van de Werp Van AxelDongen Van Dommelen Ramos en Verhoeve.

Aanvoerder LEX

Scheidsrechter Blom

Volgepakte tribune van ASWH

En ook hier weer veel belangstelling van de media .

Feyenoord begon zeer fel aan deze vriendschappelijke oefenwedstrijd.

Na 11 minuten stond Feyenoord al op een 0-2 voorsprong door 2 goals van Boetius.

De thuisploeg kwam nauwelijks aan de bal

Te Vrede bracht in de 38e en 60e minuut de voorsprong op 0 tegen 4 .

Invallers Manu en Goosens brachten de eindstand op 1-6 . 5 minuten voor tijd scoorde Robert Pot de enige goal voor ASWH.

Verkopen ? Aankopen?. Er zijn nog heel veel vraagtekens. Laten wij hopen dat wij op tijd een elftal krijgen waar wij trots op kunnen zijn.

5 0-1 Boetius 11 0-2 Boetius (strafschop) 38 0-3 Te Vrede 60 0-4 Te Vrede 79 0-5 Goossens 85 1-5 Pot 90 1-6 Manu

ASWH bedankt voor de gezellige avond en tot het volgende seizoen. Rooie en witte groeten van de [FR12]Crew

Website statistieken

FR12.nl heeft 72595 leden - Op dit moment zijn 676 mensen actief, waarvan 189 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved