Fotoverslag

vrijdag 27 juni 2014 01:00 5.435 keer bekeken

Theater mode Theater mode sluiten

Fotoverslag SV Honselersdijk - Feyenoord

Let op! Het lijkt dat u het fotoverslag vanaf een mobiel of tablet bezoekt. Uw provider kan kosten rekenen voor het gebruik van veel data.

Vandaag spelen onze Feyenoorders een oefenwedstrijd tegen het 50 jarige SV Honselersdijk.De geschiedenis van deze club begint op 6 mei 1964. Het eerste seizoen van deze club uit het westland ging van start met 3 senioren- en 2 jeugdelftallen. Deze elftallen speelden op één veld en tot april '65 waren er geen kleedkamers en kantine.

April 1965 werd "Het Kasteel" geopend, de eerste accommodatie voor de vereniging, een hele verbetering ten opzichte van het omkleden in een paar houten hokken November 1979 werd "De Strijphorst" officieel geopend. Een hele mooie nieuwe accommodatie met maar liefst 4 velden. Helaas hebben ze in die 50 jaar dat de club bestaat nog niet helemaal door hoe je de clubvlag moet ophangen. Het bestuur van SVH is bij voortduring actief geweest om de accommodatie te verbeteren en te verruimen. Er kwam een overdekte tribune in 1996. En wederom werden er plannen ontwikkeld en uitgevoerd. Deze keer om het clubhuis uit te breiden. Zo kregen zij in augustus 2001 de beschikking over 16 kleedkamers.

Ook in 2005 gebeurde er weer van alles. Het sportpark werd, na langdurig onderhandelen en het jammerlijk afketsen van het unieke plan aan het Poeldijksepad, in de zomer van 2005 vernieuwd. Zo werden er maar liefst drie rubberingestrooide kunstgrasvelden aangelegd. Met nieuwe verlichting. SVH is dus helemaal klaar voor de ontvangst van de sterren van ons Feyenoord.

En op een van die prachtige velden zagen we voor aanvang van de wedstrijd Mike met de Feyenoord soccer schools de jeugdige spelers uit het westland een intensieve training geven.

Mike Obiku die in 1995 in de kwartfinale tegen .a..x de gouden 2-1 scoorde is net als wij voor altijd Feyenoorder.

de eerste oefenwedstrijd zou eigenlijk gespeeld worden op varkenoord tegen de sportclub Feyenoord maar vanwege een evenement in onze kuip kon dat geen doorgang vinden.

Nightmare 2.0 in de kuip !

Op het moment dat de keiharde beats de kuip doen trillen arriveert de spelersbus in Hondselersdijk.

Ongeveer 2000 toeschouwers .

Misschien wel de laatste wedstrijd van onze spits.

En het is tevens de eerste wedstrijd van FR , Fred Rutten zal net als wij geduld moeten hebben en de verrichtingen op de transfermarkt moeten afwachten

GRAZIANO PELLE

Erwin Mulder zal de strijd moeten aangaan met Warner Hahn

De opstelling van Feyenoord

Fakkels bij opkomst.

Al snel werd het 1-0 door een doelpunt van Lex Immers

2 minuten later zagen de toeschouwers Schaken de 2e voor Feyenoord scoren.

Pelle heer en meester in de lucht maar het lukte hem vandaag niet om te scoren.

Met een 3-0 voorsprong begon Feyenoord aan de 2e helft.

Martijn van der Hoek moest vanmiddag maar liefst 8 x de bal uit het net vissen

Mulder had het makkelijk in de 2e helft .

Na 90 minuten hield scheidsrechter van Elswijk het voor gezien.

10 0-1 Immers 12 0-2 Schaken 34 0-3 Immers 52 0-4 Sleegers 57 0-5 Te Vrede 62 0-6 Karsdorp 74 0-7 Te Vrede 88 0-8 Achahbar

Aanstaande vrijdag zijn we er weer bij . Feyenoord speelt om 20.00 uur tegen V.O.C .

Waar Feyenoord is zijn wij! 

Rooie en witte groeten van de [FR12]CREW

Website statistieken

FR12.nl heeft 72612 leden - Op dit moment zijn 705 mensen actief, waarvan 191 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved