Fotoverslag

vrijdag 30 mei 2014 01:00 2.846 keer bekeken

Theater mode Theater mode sluiten

Fotoverslag oranje Feyenoorders in de KUIP

Let op! Het lijkt dat u het fotoverslag vanaf een mobiel of tablet bezoekt. Uw provider kan kosten rekenen voor het gebruik van veel data.

Vandaag trainde de oranje Feyenoorders in onze kuip. Nergens leeft het voetbal zo als in Rotterdam . Na de verbouwing/nieuwbouw zullen wij het Nederlands elftal heel wat meer zien . Nu waren de toppers er de oorzaak van dat de knvb voor de kuip heeft gekozen.

In deze vakantie periode kwamen er bijna 5000 oranje fans om deze training te bekijken. Uiteraard waren er dit keer heel veel Feyenoordsupporters bij.

Het nationale team heeft een groot aantal Feyenoorders en ex Feyenoorders die straks onze eer gaan verdedigen.

Jong en oud konden genieten van de oranje sterren van trainer l van Gaal

Veel van de Feyenoord supporters hebben het niet zo op de oranje gekte. Toch blijft het ons team en bekijken wij straks met familie en vrienden de wedstrijden.

Voor een korte periode staan wij allemaal achter oranje . Of wij nu van Fc Utrecht zijn of van welke club dan ook oranje zijn we allemaal.

Feyenoord beleven wij heel anders dat zit veel dieper. En verlies partij van Feyenoord doet zeer en als Nederland verliest is het jammer.

Deze dame heeft een prachtig borstbeeld gemaakt en probeerde dat aan te bieden aan de trainer. De beveiliging had het daar maar druk mee en ik weet niet of het haar gelukt is om dit fraaie kunstwerk te overhandigen.

De bekende oranje generaal WinFried Witjes is ook weer van de partij. Sinds 1988 heeft hij nog geen wedstrijd van oranje gemist .

Wie neemt van Gaal mee en wie blijven er thuis . Morgen zal hij dat op de persconferentie melden.

De grasmat in de kuip is perfect

Dirk had er duidelijk zin in en genoot van de belangstelling. Helaas heeft hij gekozen voor het grote geld en een schitterende voetbalstad. We kunnen hem daar geen ongelijk in geven. maar het had beter geweest als hij niet had beloofd om terug te keren naar Feyenoord zoals hij dat ook bij Fc utrecht had beloofd.

Toch blijft Dirk een groot Feyenoorder en denken wij nog vaak terug aan zijn mooie jaren bij ons.

En deze kanjer steekt echt met kop en schouders boven de rest uit .

Welke Feyenoorders gaan er mee en welke blijven thuis ? Verhoogt het de waarde van onze spelers ? komen zij blessure vrij terug ? En wie zijn er in het volgende seizoen nog bij ? Het wordt een spannende tijd voor spelers en zeker voor de supporters .

De Generaal .

Morgen dus Nederland-Ghana in een uitverkochte kuip ... Fr12 is er bij en maakt een Oranje Feyenoord verslag van deze vriendschappelijke uitzwaai wedstrijd.

Maar eerst trekken wij morgen zelf de voetbalschoenen aan om deel te nemen aan het grote supporters toernooi op varkenoord... Komt dat zien en verbaas je over het bijzondere talent van de FR12Crew.

Website statistieken

FR12.nl heeft 72613 leden - Op dit moment zijn 802 mensen actief, waarvan 154 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved