Fotoverslag

donderdag 9 januari 2014 01:00 4.331 keer bekeken

Theater mode Theater mode sluiten

Fotoverslag Rustdag in Marbella.

Let op! Het lijkt dat u het fotoverslag vanaf een mobiel of tablet bezoekt. Uw provider kan kosten rekenen voor het gebruik van veel data.

Marbella ontwaakt ook vandaag weer met een zonnetje.

De bewolking trekt al vroeg weg en het is weer aangenaam vertoeven langs het prachtige strand van deze spaanse kust.

Vandaag bleven de spelers in het hotel waar zij de fitness ruimte tot hun beschikking hadden.

Dit prachtige 5 sterren hotel is een oase van rust en bied alle faciliteiten voor de spelers en staf om zich 110% te kunnen voorbereiden op 2e helft van dit seizoen.

Normaal gesproken is het hotel waar de spelers verblijven toegankelijk voor alle pers. Maar trainer Ronald Koeman is hier meer dan terecht geen voorstander van.

Ronald wil absoluut niet dat journalisten de gehele dag om de spelers heen hangen. Het hotel is de enigste plek voor de spelers en staf om met elkaar zonder tussenkomst van derden te trainen en de planning te bespreken.

Voor de aanwezige pers zijn er wel momenten ingelast waarop spelers volledig beschikbaar zijn maar dat wordt altijd in overleg gedaan. En er zijn voor supporters ook genoeg momenten voor en na de trainingen om op de foto te gaan of een handtekening te vragen

De rest van de dag waren de spelers en staf vrij. Een aantal bezocht de haven van Marbella waar de meest luxe jachten te zien zijn.

Uiteraard is Rotterdam mooier maar het is zeker geen straf om hier te zijn

Mocht er nog iemand interesse hebben om dit bootje te huren voor slechts 48.000 euro per week kan je deze party boot gebruiken. dit is excl personeel.

Morgen zijn er dus 2 trainingen maar het grootste deel van het aanwezige legioen zal de wedstrijd tussen Roda en Club Brugge gaan bezoeken . Kersverse trainer Jon Dahl Tomasson kan rekenen op een Rotterdams ontvangst . 16.00 start de wedstrijd in het stadion van Marbella. Waarom naar Roda - Brugge kijken ? GEWOON OMDAT HET KAN !

en ook in Marbella zeggen wij , PELLE JA !

Morgen meer over deze wedstrijd en de ochtend training van ons Feyenoord.
ook zullen wij een sfeer impressie maken over het legioen in Marbella.
Rooie en Witte groeten [FR12] JOHN en de [FR12] crew

Website statistieken

FR12.nl heeft 72594 leden - Op dit moment zijn 658 mensen actief, waarvan 193 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved