Fotoverslag

vrijdag 29 november 2013 01:00 1.768 keer bekeken

Theater mode Theater mode sluiten

Fotoverslag Training 29-11-2013

Let op! Het lijkt dat u het fotoverslag vanaf een mobiel of tablet bezoekt. Uw provider kan kosten rekenen voor het gebruik van veel data.

Nog 2 nachten proberen te slapen jongens !!! en dan is het weer zover.

Na een vervelende week lijken de spelers er weer helemaal klaar voor te zijn

Tijdens de ochtendtraining op varkenoord vlogen de vonken er weer af.

Iedereen probeert zich in de basis te spelen.

Pittige duels en veel aanwijzingen van de technische staf tijdens de wedstrijd.

Het gaat allemaal nog niet vanzelf maar de verwachtingen zijn dat zondag met de steun van het legioen de spelers net dat beetje meer kunnen brengen om de wedstrijd winnend af te sluiten.

psv zit ook in een moeilijke periode en het zal en het mag niet dat zij in onze kuip met een goed resultaat naar noord-belgie terugkeren.

Een snelle goal kan het vertrouwen terug brengen.

Na de oefenpartij was het tijd om de afwerking op het doel in praktijk te brengen.

Laten we hopen dat ze er zondag ook zo invliegen.

Natuurlijk zal de ruimte om lekker uit te halen er zondag niet altijd zijn.

De schoten zijn op deze training nagenoeg allemaal op de goal.

En als je een voorzet op maat wil dan kunnen we altijd Gio nog in het spel brengen.

Op het 2e veld werden de vrij trappen genomen. De specialiteit van de vandaag jarige van Hooijdonk heeft ons in het verleden grote prijzen bezorgt en kan nog steeds bepalend zijn in een wedstrijd.

Petrus Ferdinadus Johannes van Hooijdonk van 29 november 1969 weet als geen ander dat je met dagelijks oefenen van de vrije trap jouw specialiteit kan maken . Bezoekers van de trainingen in de periode dat Pierre bij ons speelde kunnen zich nog goed herinneren dat hij na bijna elke training zijn traptechniek probeerde te perfectioneren. Persoonlijk zou ik dat meer willen zien bij enkele spelers die moeite hebben met corners en/of vrije trappen.

Rondom de kuip hangen er 4 enorme doeken met prachtige afbeeldingen van spelers en fans. Dit 4 luik met prachtige foto`s van de Voorbereiding (kopduel), afronding (doelpoging) en zegeviering.Het vierde doek is gereserveerd voor de beleving door de Feyenoord-supporter.

Ondanks de harde wind wordt de laatste afbeelding van fotograaf Ruud Baan aan onze kuip gemonteerd met hulp van een grote hoogwerker uit ??? 020 ???

Nog 2 nachten en dan kunnen wij met ruim 45.000 Feyenoorders bewijzen dat wij nog steeds bij de absolute top horen van Nederland.

ALLES MEE ZONDAG !! sjaals stembanden vlaggen bananen het maakt niet uit wat, als we er maar weer een enorme chaos van kunnen maken. Het veld is van de selectie maar de tribunes zijn van ONS !!!...................... KOM VROEG !! De poorten gaan om 13.00 uur open. Rooie en Witte groeten [FR12]John

Website statistieken

FR12.nl heeft 72612 leden - Op dit moment zijn 692 mensen actief, waarvan 176 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved