Fotoverslag

dinsdag 29 oktober 2013 01:00 4.264 keer bekeken

Theater mode Theater mode sluiten

Fotoverslag Training 29-10-2013

Let op! Het lijkt dat u het fotoverslag vanaf een mobiel of tablet bezoekt. Uw provider kan kosten rekenen voor het gebruik van veel data.

De storm die gisteren een groot deel van ons land teisterde heeft ook rondom de kuip zijn sporen achtergelaten.

De boom die gisteren bezweek tijdens het noodweer hangt nu nog bewegingsloos tegen de zijgevel van het service en ticket gebouw. Wij nemen aan dat dit morgen is opgeruimd zodat de supporters veilig rondom de kuip kunnen lopen.

Op het trainingscomplex zijn het vooral de hekwerken waar de reclamedoeken aan bevestigd zijn die het hebben begeven.Ook de doeken zelf zijn losgeraakt en beschadigd. Op de toekomst kunnen ze voorlopig niet in hun tentje. De camping van 020 is volledig verwoest. Er waren geen spelers aanwezig op dat moment.

De selectie bleef gisteren uiteraard binnen. Zij hadden gisteren genoeg te bespreken met elkaar.

Fox sport stuurde ook maar weer eens een camera ploeg om de mening van de supporters te vragen over de situatie rondom Pelle.

Onze spits kan niet omgaan met tegenslag en dat uitte zich afgelopen zondag met een vreemde reactie die behoorlijk leek op een kopstoot. Direct besefte hij dat dit een grote fout was maar helaas voor hem was het al te laat. De rode kaart en de 3 wedstrijden schorsing zijn het gevolg van zijn frustratie.

Maar toch hoor je van veel supporters dat het mischien wel eens goed kan zijn dat onze Italiaanse spits eens een tijdje kan nadenken over zijn rol bij Feyenoord

Voor hij bij Feyenoord kwam was hij nou niet bepaald succesvol en het lijkt erop dat de enorme draai in zijn voetbalcarrière hem boven zijn hoofd stijgt. De aandacht en de rol die Ronald hem heeft toebedeeld geeft hem een verantwoording waar hij zoals nu is gebleken niet goed mee om kan gaan.

En daarbij komt ook nog eens dat Pelle zich irriteert aan zijn medespelers als iets niet helemaal gaat zoals hij het wil. Ook de spelers voelen dit en een aantal zijn het spuugzat om maar in dienst van meneer Pelle te spelen.

De 3 wedstrijden zonder hem betekent dus de kans voor de rest om vrijuit te voetballen.

Ronald Koeman moet nog beslissen wie hij straks de aanvoerdersband gaat aanreiken.

Het zal morgen tegen Hoek niet lastig worden.

En het geeft Ronald de kans om het nieuwe tijdelijke Feyenoord te presenteren.

De knotsgekke competitie kan nog alle kanten op.

De verwachting is wel dat tijdens de winterstop bij menig topclub de selectie zal worden gewijzigd.

De aankomende wedstrijden kunnen wij dus bewijzen dat het zonder Pelle ook kan.

Met of zonder Pelle kan je dit seizoen kampioen worden.

Wij zijn Feyenoord ! wij doorstaan elke storm!

Het kan morgen ondanks het late tijdstip en een niet uitverkochte kuip toch nog gezellig worden .De fans van HSV HOEK zullen zich laten horen. Maar ook het meest fanatieke deel van het legioen is er natuurlijk weer gewoon bij.

Rooie en Witte groeten [FR12]JOHN

Website statistieken

FR12.nl heeft 72595 leden - Op dit moment zijn 639 mensen actief, waarvan 189 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved