Fotoverslag

zaterdag 13 juli 2013 01:00 5.117 keer bekeken

Theater mode Theater mode sluiten

Fotoverslag ASWH - Feyenoord

Let op! Het lijkt dat u het fotoverslag vanaf een mobiel of tablet bezoekt. Uw provider kan kosten rekenen voor het gebruik van veel data.

Vandaag zijn wij te gast bij Hoofdklasser ASWH in Hendrik-Ido-Ambacht

Wedstrijden als deze in de voorbereiding zijn vooral belangrijk om de conditie op peil te krijgen en wedstrijd ritme op te bouwen. Voor de organiserende vereniging zijn de vrijwilligers onmisbaar,het succes van de dag is voor een groot deel aan hun te danken.

Maar wij kunnen rustig toekijken en genieten van de prestaties van ons Feyenoord.

Voor aanvang nog wat oefeningen onder leiding van de nieuwe fysieke trainer.

En op de middenstip van dit prachtige sportcomplex was er een bal virtuoos te zien. Moeiteloos verrichte hij allerlei technische hoogstandjes met de bal .

Maar dan is het de beurt aan Feyenoord om het toegestroomde publiek te vermaken .

Feyenoord: Erwin Mulder; Jordy van Deelen (61. Daryl Janmaat), Stefan de Vrij (46. Kaj Ramsteijn), Bruno Martins Indi (46. Terence Kongolo), Miquel Nelom (61. Lucas Woudenberg) Harmeet Singh (46. Matthew Steenvoorden), Jordy Clasie (46. Ruud Vormer), Tonny Trindade de Vilhena (46. Joey Sleegers); Ruben Schaken (34. Wesley Verhoek), Graziano Pellè (61. Mitchell Te Vrede), John Goossens (46. Elvis Manu)

ASWH Stef Doedee (78. Jesper Stijnman) Mark Bevaart (61. Lorenzo Borsboom), Bas van Stokkom (77. Bart van Muyen), Mels van Driel (61. Mathieu Christianen), Gilmaro van de Werp (61. Marco de Borst); Javier Brouwer (61. Rick de Graaf), Jesper van den Bosch (77. Rutger de Bos), Ferry van Lare (61. Alexander van Dommelen), Robbert Stout (61. Nick Slotboom) Nick Bolte (46. Paul Scheurwater), Michael van Dommelen

ASWH ging er regelmatig behoorlijk hard in ,zij waren duidelijk van plan om hun huid duur te verkopen.

Ronald vond na de wedstrijd ASWH de beste tegenstander in de voorbereiding , Het elftal van trainer Michel Langerak bood goed weerstand .

Na iets meer dan 25 minuten was er een korte pauze ,met deze temperaturen is het natuurlijk verstandig om regelmatig wat te drinken ,ook op de tribune werd dit goede voorbeeld tijdens en na de wedstrijd overgenomen.

En uiteraard werd er van de gelegenheid gebruikt gemaakt om aanpassingen te maken.

Ruben had na een ongelukkige botsing wat last van zijn ogen en verliet uit voorzorg het speelveld begeleid door de clubarts van Feyenoord,zijn vervanger was Wesley Verhoek.

Pas na 40 minuten kon Pelle het krachtsverschil op het veld op het scorebord duidelijk maken

Met een soort omhaal belande de bal achter doelman Doedee van ASWH .

En weer scoort de smaakmaker van Feyenoord .

Vlak voor het rustsignaal werd Jordy van Deelen knullig onderuit gehaald en kreeg terecht en strafschop

Vilhena faalde niet ,en de bal ging onhoudbaar laag in de hoek Zo konden wij de rust in met een verdiende 0-2 voorsprong

Ook vandaag prachtig voetbal weer ,en de iets meer dan 3000 toeschouwers vermaakte zich prima. Het doelpunt van Ruud vormer in de 70e minuut was er 1 om in te lijsten .

Feyenoord wint dus met 0-5 en kan terugkijken op een geslaagde oefenweek.

Na de wedstrijd was er natuurlijk weer gelegenheid om een handtekening te bemachtigen van je favorieten speler .

En Coentje had er ook geen problemen mee om met deze temperaturen zijn dikke pak aan te trekken.

40. 0-1 Graziano Pelle 45. 0-2 Tonny Trindade de Vilhena (strafschop) 56. 0-3 Elvis Manu 73. 0-4 Ruud Vormer 80. 0-5 Matthew Steenvoorden

Rooie en Witte groeten [FR12]JOHN

Website statistieken

FR12.nl heeft 72548 leden - Op dit moment zijn 551 mensen actief, waarvan 182 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved