Fotoverslag

donderdag 28 maart 2013 01:00 3.465 keer bekeken

Theater mode Theater mode sluiten

Fotoverslag Training 28-3-2013

Let op! Het lijkt dat u het fotoverslag vanaf een mobiel of tablet bezoekt. Uw provider kan kosten rekenen voor het gebruik van veel data.

Eindelijk zijn onze jongens weer terug van hun oranje avontuur. Ze zijn weer een ervaring rijker en die ervaring kunnen wij goed gebruiken in de laatste wedstrijden die ons misschien wel naar de coolsingel brengen,

Janmaat vond de rustdag gisteren niet nodig hij gaf daarmee aan dat hij net als de rest topfit is en dus helemaal klaar voor de belangrijke wedstrijd tegen Heerenveen. Als je in het goede ritme zit zoals janmaat dan ben je niet te stoppen.

Ronald maakte 2 groepen van de voltallige selectie en ging met zijn assistenten dit keer het afwerken ,voorzetten en de spel hervattingen onder de aandacht brengen.

Het is inmiddels alom bekent dat wij beschikken over de beste verdedigers van Nederland, Die gasten zijn onverzettelijk .

Helaas moeten wij het zaterdag doen zonder deze topscorer en belangrijke aanspeelpunt . Ronald Koeman heeft genoeg kennis en beschikbare spelers om dit tijdelijke verlies op te vangen.

Ook vandaag weer goede voorzetten van beide zijde ,Helaas was de afwerking niet altijd gelukkig. Als het zaterdag maar goed gaat ,dat is heel wat belangrijker.

Het was heel even schrikken bij dit moment.

Maar het viel gelukkig mee en de training kon worden hervat .

Op sommige (actie)foto,s lijkt het wel of het gaat om een dance sessie.

Maar het gaar hier toch echt om een gevecht om de bal..

Vormer en Clasie scoorde de ene na de andere goal met hun kromme vrije trappen. De plastic muur was geen hindernis voor deze 2 vrije trappen specialisten.

Een tegen een en dan elkaar passeren was voor schaken geen probleem, in deze situatie op snelheid is hij bijna niet te stoppen.

De boel kan weer worden opgeruimd en Ronald kan de balans opmaken.

sc heerenveen - FEYENOORD 30-03-2013 20:45 Locatie: Abe Lenstra Stadion,

Rooie en Witte Groeten  [FR12]JOHN.

Website statistieken

FR12.nl heeft 72594 leden - Op dit moment zijn 225 mensen actief, waarvan 96 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved