Fotoverslag

zaterdag 26 januari 2013 01:00 11.237 keer bekeken

Theater mode Theater mode sluiten

Fotoverslag PAS OP !! spekgladde tribunes

Let op! Het lijkt dat u het fotoverslag vanaf een mobiel of tablet bezoekt. Uw provider kan kosten rekenen voor het gebruik van veel data.

Uiteraard zullen de medewerkers van Stadion Feyenoord er morgen alles aan doen om de kuip voor de bezoekers van de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Duitseland zo veel als mogelijk sneeuw en ijsvrij te maken,maar dat neemt niet weg dat het uitkijken word op de trappen en bordessen van de kuip.

Maar nu de situatie rondom en in de kuip ,,,Het voorplein is sneeuwvrij

Coen staat nu tussen een enorme berg sneeuw ,maar wel met een muts op tegen de kou.

Morgen ook speciale aandacht voor de nieuwe tijdelijke hoofdsponsor van Feyenoord

Feyenoord zal dit onder de aandacht brengen met enkele grote schermen die klaar staan om morgen in de kuip te worden gehesen met 4 gigantische mobiele kranen

Uiteraard is Diergaarde Blijdorp blij met het gebaar van ASR en Feyenoord. 'In november zijn zij benaderd door beide partijen en is de knoop snel doorgehakt. Toen de medewerkers van blijdorp vertelden dat zij er geen geld voor hadden, zei ASR direct dat dat ook niet de bedoeling was. Diergaarde Blijdorp komt niet alleen op het shirt van Feyenoord, maar ook op al alle borden in het stadion waar voorheen ASR stond,

De sneeuw die vandaag gevallen is zal morgen wel verdwenen zijn.

De sneeuw op het dak baart nog de meeste zorgen,het smelt water kan nog niet worden weggepompt aangezien de pompen in de goten vandaag nog niet in bedrijf kunnen worden gesteld door de vorst.

Dit leverde wel mooie plaatjes op.Het smeltwater dat vanaf het dak op de tribunes valt bevriest weer en hangt met duizenden ijspegels aan de kuipstoeltjes.

Door de dooi zal de sneeuw morgen van het dag schuiven .dit zal geen gevaar opleveren voor de spelersbank zoals in de 020 schouwburg maar wel voor de toeschouwers die direct onder de goot zitten/staan

Na de teleurstelling van afgelopen week moeten we laten zien dat we geleerd hebben van onze fouten,en de goed in geslagen weg van voor de winterstop weer oppakken.

De uitverkochte kuip zal in elk geval weer trillen op zijn grondvesten.

Nergens wordt het voetbal zo massaal en vol passie beleeft als bij ons in de kuip.

De legioenzaal is een van de vele plekken waar de sfeer er altijd goed in zit voor ,en na de wedstrijd ,de buitenzijde van dit supporters home werd vandaag voorzien van een prachtige afbeelding van de fans op de noorzijde.

De rode gloed van de fakkels geven een prachtige indruk van de sfeer en de beleving in de kuip

Volgens de kunstenaar is het niet zo moeilijk om dit te maken maar is het vooral veel werk. Nou dit zijn zijn woorden hoor ,want het is toch een gave als je dit kan.

Ik heb er met verbazing naar staan kijken hoe je met een paar dozen spuitbussen uit de losse pols dit voor elkaar kan krijgen .

Kom morgen dus even langs de legioenzaal en oordeel zelf.

Dit alles met een speciale boodschap.

Vertrek morgen op tijd van huis en let op jezelf en je mede supporters !

Tot morgen tot Feyenoord

Rooie en Witte groeten [FR12]JOHN

Website statistieken

FR12.nl heeft 73396 leden - Op dit moment zijn 91 mensen actief, waarvan 43 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved