Fotoverslag

woensdag 22 augustus 2012 01:00 8.548 keer bekeken

Theater mode Theater mode sluiten

Fotoverslag Training Sparta Praag in de kuip

Let op! Het lijkt dat u het fotoverslag vanaf een mobiel of tablet bezoekt. Uw provider kan kosten rekenen voor het gebruik van veel data.

Sparta Praag bezocht  gisteren vroeg in de avond onze mooie kuip.
Na een ontspannen training keerden de Tsjechen terug naar hun hotel.

De eerste 20 minuten van de avond training waren vrij toegankelijk. helaas was ik te laat om daar wat foto`s van te maken voor jullie . tja,werk,file.

De rest was dus besloten en de deuren van het maasgebouw bleven dicht . Sparta Praag wou natuurlijk in alle rust genieten van ons prachtige stadion. En dat kan ik goed begrijpen.

De aanblik van een lege kuip is adembenemend , De duizenden stoelen . Het enorme dak van de kuip dat lijkt te zweven over de 2e ringen . De gigantische lichtmasten die morgen de volle kuip zullen uitlichten. De Tsjechen waren onder de indruk en zullen vanavond iets gaan meemaken wat ze niet snel zullen vergeten.

Er waren trouwens geen fans uit Praag aanwezig bij deze korte training . Dat zal in Praag straks wel anders zijn Als Feyenoord de avond voor de wedstrijd traint ,zijn er traditie getrouw altijd heel veel Rotterdamse fans bij om de spelers duidelijk te maken dat ze er niet alleen voor staan.

Vermoedelijke opstelling Sparta Praag: Vaclík; Vidlièka, Pamiæ, Jarošík, Svejdik; Husbauer, Matìjovský (Pavelka), Kaderabek; Kweuke, Kadlec en Skalak.

Vermoedelijke opstelling Mulder; Janmaat, Mathijsen, Martins Indi, Nelom; Vormer, Immers, Clasie; Schaken, Fernandez en Cissé.

Het maakt mij eigenlijk geen fuck uit welke spelers er vanavond op het heilige gras staan . Het gaat mij maar om 1 ding en dat is een goed resultaat zodat we deze klus in Praag eenvoudig kunnen afmaken.

Europa is voorlopig nog niet van ons af.... WIJ ZIJN ER WEER ! !, EN WE BLIJVEN VOORLOPIG NOG EVEN !!!

Feyenoord – Sparta Praag Donderdag 23 augustus om 20.00 uur in De Kuip.. ER ZIJN NOG KAARTEN !! Scheidsrechter: Peter Rasmussen

tot vanavond

Rooie en Witte groeten [FR12}JOHN

Website statistieken

FR12.nl heeft 72596 leden - Op dit moment zijn 609 mensen actief, waarvan 192 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved