Fotoverslag

woensdag 9 november 2011 18:29 3.561 keer bekeken

Theater mode Theater mode sluiten

Fotoverslag Training 9 november

Let op! Het lijkt dat u het fotoverslag vanaf een mobiel of tablet bezoekt. Uw provider kan kosten rekenen voor het gebruik van veel data.

Feyenoord-trainer Ronald Koeman had woensdagochtend tijdens de groepstraining slechts vijftien spelers tot zijn beschikking, doordat meerdere Feyenoorders afwezig zijn in Rotterdam vanwege interlandverplichtingen.

Na de warming-up op Varkenoord onder een voorzichtige herfstzon, splitste doelman Erwin Mulder zich af van de veldspelers om op het naastgelegen trainingsveld met keeperstrainer Patrick Lodewijks aan de slag te gaan.

De overgebleven veldspelers, inclusief de Feyenoorders die afgelopen maandag met Jong Feyenoord/Excelsior de uitwedstrijd tegen Jong sc Heerenveen/Emmen wonnen, speelden tegelijkertijd een positiespel.

Aansluitend sloot Mulder zich weer aan bij zijn ploeggenoten voor een afwerkvorm.

Gil Swerts liet zich ook zien op het trainingsveld. De Belgische verdediger werkte onder leiding van hersteltrainer Marcel Cas aan het herstel van de achillespeesblessure die hem dit seizoen vooralsnog aan de kant heeft gehouden.

De foto's zijn gemaakt door Ferry + jarige vriendin.

Bij deze gefeliciteerd!

Ik kreeg deze foto's van Ferry toegestuurd, waarvoor dank.

 

Met rood-witte groet,
[FR12]Patrick

Foto's in groot formaat ontvangen? stuur een mail naar: patrick@fr12.nl

Website statistieken

FR12.nl heeft 72612 leden - Op dit moment zijn 690 mensen actief, waarvan 188 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved