Fotoverslag

zaterdag 11 mei 2019 01:00 2.214 keer bekeken

Theater mode Theater mode sluiten

Fotoverslag Fotoverslag afscheidspecial Giovanni van Bronckhorst

Let op! Het lijkt dat u het fotoverslag vanaf een mobiel of tablet bezoekt. Uw provider kan kosten rekenen voor het gebruik van veel data.

Morgen nemen wij afscheid van Giovanni van Bronckhorst. Als voetballer heeft hij van alles meegemaakt en bij de grootste clubs gespeeld. Nu neemt hij afscheid als coach van onze mooie club. De afgelopen 4 jaar is Gio hoofdcoach geweest van Feyenoord 1.In die 4 jaar tijd pakte hij  5 prijzen met Feyenoord. Dat zullen wij nooit vergeten! Gio bedankt!

Giovanni van Bronckhorst. Kind van de club.

Na de zomer van 2010 begon Van Bronckhorst met de opleiding 'Oefenmeester 1' en hij assisteerde bondscoach Cor Pot bij het Jong Oranje. In augustus 2011 werd hij fulltime assistent van trainer Ronald Koeman bij Feyenoord. Vanaf het seizoen 2012-13 combineerde Van Bronckhorst zijn werkzaamheden bij Feyenoord 1 met het coachen van Jong Feyenoord/Excelsior. Op 23 maart 2015 werd bekend dat Van Bronckhorst met ingang van het seizoen 2015-2016 hoofdtrainer van Feyenoord zou worden. Nadat Fred Rutten op zondag 17 mei 2015 zijn ontslag kreeg, werd Van Bronckhorst die dag al hoofdtrainer van Feyenoord,

Na dit seizoen stopt hij ermee als Coach van Feyenoord.

In de tijd dat hij hoofdcoach is geweest zijn er 5 prijzen gepakt.

In Rotterdam geboren! Feyenoord is voor altijd zijn club!

Giovanni speelde voor Feyenoord, RKC, Glasgow Rangers, Arsenal en FC Barcelona. In zijn eerste seizoen bij de Rangers werd Van Bronckhorst landskampioen, bekerwinnaar en winnaar van de League Cup. Ook in zijn tweede seizoen won hij deze drie prijzen. Door zijn successen bij de Glasgow Rangers kon hij overstappen naar Arsenal FC, waar toen onder meer Dennis Bergkamp uitkwam. Hij werd landskampioen en FA Cup winnaar

Hij won met Barcelona tweemaal de Spaanse titel, twee keer de Supercopa en eenmaal de Champions League, waarin hij dat Champions League-seizoen als enige speler alle wedstrijden speelde.

Tijdens zijn carrière als voetballer heeft hij dus genoeg ervaring opgedaan. Met Feyenoord won hij als aanvoerder de KNVB beker in het seizoen 2007/2008. Ook in het seizoen 1995/1995 won hij met Feyenoord de Amstel cup.

Technische staf!

Top overleg.

In de zon!

Giovanni ohoooooooooooooo!!

Met het Nederlands elftal bereikte van Bronckhorst als voetballer de finale in 2010. In de halve finale maakte hij het mooiste doelpunt van het toernooi.

Vaak toegezongen door het Legioen! Giovanni ohoooooo, Giovanni ohooooooooo!

Twee aanvoerders van onze club.

Ieder jaar weer hoop op een mooi seizoen tijdens de open dag.

Van Bronckhorst heeft binnen Feyenoord ook zijn eigen foundation. Klasse!

Het zat dit seizoen niet altijd mee. Uiteindelijk zijn wij derde geworden en is daarmee Eurpees voetbal veiliggesteld voor het komende seizoen.

Twee legendes!!! Twee Rotterdammers!

In de tijd dat jij hoofdcoach was heb jij ook nog zelf op het veld gestaan.

Tijdens de testimonial van Dirk Kuyt.

In Gio we trust!!

Op de schouders na de gewonnen bekerfinale!

Kampioenen!!!

Seizoen 2015-2016!! Winnaar KNVB Beker

Seizoen 2016-2017!!! Kampioen van Nederland!

Seizoen 2017-2018. Winnaar KNVB beker!

Seizoen 2017-2018, 2018-2019. Winnaar Johan Cruijfschaal!

Na 18 jaar wachten werden wij dan eindelijk weer eens kampioen met jouw aan het roer. Gio bedankt !!

Website statistieken

FR12.nl heeft 67422 leden - Op dit moment zijn 666 mensen actief, waarvan 108 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved