Vermoedelijke opstelling Feyenoord: speeltijd lonkt voor Milambo

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: speeltijd lonkt voor Milambo

Feyenoord kan tegen Go Ahead Eagles niet beschikken over Igor Paixão. De verwachtingen zijn dat Calvin Stengs niet inzetbaar is vanaf de aftrap. De middenvelder is na de bekerfinale een twijfelgeval voor de uitwedstrijd in Deventer. De Braziliaan kampt met hamstringklachten en is daardoor niet beschikbaar.

Trainer Arne Slot moet daardoor puzzelen in zijn basisopstelling. Voor Antoni Milambo lonkt er speeltijd. De 19-jarige aanvallende middenvelder wordt de vervanger van Stengs. Milambo staat goed aangeschreven bij Slot en maakt een gretige indruk op training. Ook zijn ontwikkeling valt in de smaak bij de technische staf.

Mats Wieffer is er niet bij. De middenvelder moet een MRI-scan ondergaan om te bekijken of zijn blessure ernstig is. Wieffer wordt donderdagavond vervangen door Ramiz Zerrouki. Verder worden er geen wijzigingen verwacht in de basisopstelling ten opzichte van afgelopen zondag tegen NEC Nijmegen.

Lutsharel Geertruida begint mogelijk als centrale verdediger. De geboren Rotterdammer wisselde tijdens de bekerfinale van positie met David Hancko. De Slowaak stond een groot deel van de wedstrijd linksback en dat verliep uitstekend.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Nieuwkoop, Beelen, Geertruida, Hancko; Zerrouki, Milambo, Timber; Minteh, Gimenez, Ivanušec.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties