Spectaculaire sfeeractie tijdens halve finale bekertoernooi

Spectaculaire sfeeractie tijdens halve finale bekertoernooi

Supporters van Feyenoord hebben alles uit de kast getrokken om de ploeg van trainer Arne Slot te steunen. Tijdens de opkomst van de bekerwedstrijd tegen FC Groningen werd er een prachtig spandoek getoond en dat leverde lovende reacties op via de verschillende socialemediaplatforms.

Het is de eerste keer dat er in De Kuip een sfeeractie was te zien met daarin bewegende delen. Tijdens de opkomst werd een doek zichtbaar met de tekst 'Hier in onze havenstad, zullen de kapers op de klippen lopen.' Met daarboven een doek van een schip in de clubkleuren van FC Groningen. Het tweede deel van het doek werd vervolgens zichtbaar met de SS Rotterdam.

''De volledige actie was geïnspireerd op de eerder vertoonde sfeeractie van FC Groningen in de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard'', schrijft FSV De Feijenoorder. ''Bij deze actie was een afbeelding van “Rock de Braziliaan” te zien. Rock (geboren in Groningen) was een zeerover van Nederlandse afkomst. Het sfeerteam van FC Groningen beeldde Rock af met daarbij de tekst “Wij gaan de beker kapen”.''

yv2024229yv2024229a1a04156jpg
copyright proshots 24468900
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties