Samenvatting: Feyenoord klaar voor Champions League na zesklapper

Feyenoord heeft zaterdagmiddag in eigen huis een zesklapper uitgedeeld aan sc Heerenveen: 6-1. De ploeg van Arne Slot gaat swingend op weg naar de Champions League, waar aanstaande dinsdag de eerste wedstrijd van de groepsfase op het programma staat, thuis tegen Celtic.

Na een bliksemstart stond het al 3-0 na de eerste twintig minuten, met dank aan doelpunten van Ivanušec (zijn eerste voor Feyenoord), Wieffer en Paixão. De bezoekers deden voor rust wat terug, en ondanks de vele kansen werd de rust met een 3-1 stand bereikt.

In de tweede helft werd de score al snel weer verder opgevoerd via Gimenez. Minteh (5-1) en Lingr (6-1, ook zijn eerste doelpunt voor Feyenoord) stonden beiden koud in het veld toen zij het net wisten te vinden. De samenvatting van het duel is nu te bekijken in de videoplayer.