Oud-Feyenoorder Van Gastel aan de slag bij NAC Breda

Oud-Feyenoorder Van Gastel aan de slag bij NAC Breda

Jean-Paul van Gastel wordt de nieuwe hoofdtrainer van NAC Breda. Dat maakte de club uit de Keuken Kampioen Divisie maandagochtend bekend. De oud-Feyenoorder volgt de recent ontslagen Peter Hyballa op. Van Gastel is aangesteld tot het einde van het seizoen, met een optie voor nog twee seizoenen.

Van Gastel begon zijn trainersloopbaan in de jeugdopleiding van Feyenoord. Vervolgens was hij tussen 2011 en 2019 assistent van achtereenvolgens Ronald Koeman, Fred Rutten, Giovanni van Bronckhorst en Jaap Stam. In 2020 volgde hij Van Bronckhorst als assistent naar het Chinese Guangzhou R&F. Toen Van Bronckhorst bij die club vertrok, nam Van Gastel daar zelf voor anderhalf jaar het stokje over als hoofdtrainer. Sinds augustus 2022 zat de oud-Feyenoorder zonder functie.

Hoewel Van Gastel in Breda geboren is, was hij als speler en als trainer niet eerder werkzaam bij NAC. "Ik voel me zeer vereerd met de aanstelling als hoofdtrainer bij NAC. Het is een uitdagende en aantrekkelijke positie. Deze club in mijn stad heeft een kloppend voetbalhart. Er zullen veel uitdagingen op ons pad komen maar met elkaar zullen we de strijd aangaan", zei de coach bij zijn aanstelling.

Lees meer over
Van Gastel
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties