'Oud-Feyenoorder Karsdorp kan overstap maken naar Premier League'

'Oud-Feyenoorder Karsdorp kan overstap maken naar Premier League'

Rick Karsdorp staat voor een mogelijke overstap naar de Premier League. Volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio staat de rechtsback concreet in de belangstelling van Fulham FC.

Eerder werd bekend dat AS Roma Karsdorp alleen wil verkopen en niet open staat voor een nieuwe verhuurperiode. Hij heeft nog een contract tot medio 2025. De 27-jarige rechtspoot werd eerder in dienst van de Italiaanse club al eens verhuurd aan Feyenoord.

Karsdorp staat niet alleen in de belangstelling van Fulham. Ook clubs uit Frankrijk, Italië en Duitsland hebben voorzichtig geïnformeerd. De huidige nummer negen in de Engelse competitie is het meest concreet. Karsdorp heeft een transferwaarde van negen miljoen euro.

Wanneer Karsdorp een transfer weet te maken dan is dat ook goed nieuws voor Feyenoord. De Rotterdammers ontvangen een opleidingsvergoeding. Karsdorp mag vertrekken nadat hij een aanvaring heeft gehad met José Mourinho. De Portugees ziet het niet meer zitten in de vleugelverdediger.

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties