Opstelling Feyenoord: Minteh en Ueda starten

Opstelling Feyenoord: Minteh en Ueda starten

De opstelling van Feyenoord is bekendgemaakt. De Rotterdammers kampen met diverse blessures en daardoor moest trainer Arne Slot puzzelen. Vooral het gemis van Quinten Timber is een flinke aderlating in de belangrijke wedstrijd tegen AS Roma in de tussenronde van de Europa League.

Slot kiest wederom voor Ramiz Zerrouki op het middenveld. Het gemis van Timber moet mede door de international van Algerije worden opgevangen. Calvin Stengs is de aanvallende middenvelder en Mats Wieffer maakt het middenveld compleet tegen AS Roma. Zowel Wieffer en Zerrouki staan op scherp en moeten in De Kuip op hun tellen passen. Bij een gele kaart missen de middenvelders de return in Rome.

Timber staat ook op scherp, maar komt niet in actie. Bart Nieuwkoop, die donderdagavond als rechtsback begint, moet ook oppassen voor een gele kaart. De achterhoede bestaat verder uit Thomas Beelen, David Hancko en Quilindschy Hartman. Timon Wellenreuther is de doelman. De Duitser speelde dit seizoen twee Europese duels. Hij kwam de volledige wedstrijden in actie tegen Celtic FC en Atletico Madrid.

Santiago Gimenez is niet fit genoeg bevonden om in de basis te beginnen. De Japanner Ayase Ueda maakt daarom wederom zijn opwachting voor Feyenoord. Afgelopen weekend tegen Sparta Rotterdam was de 25-jarige spits nog onzichtbaar, maar Slot erkende dat het een lastige opgave was om kansen te creëren tegen een tegenstander die rond de eigen zestien speelde. Tegen AS Roma komt er naar verwachting meer ruimte.

Opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Zerrouki; Minteh, Ueda, Paixão.

Wissels Feyenoord
Lamprou, Van Sas, Lopez, Ivanusec, Sauer, Read, Milambo, Gimenez, Lingr.

ggzfubnwmaa9fbd
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties