Nieuwkoop twijfelgeval voor Klassieker

Nieuwkoop twijfelgeval voor Klassieker

Het is nog niet zeker of Bart Nieuwkoop in actie kan komen voor Feyenoord. De verdediger had tijdens de uitwedstrijd tegen FC Volendam last van zijn knie. Trainer Arne Slot vertelt tijdens het persmoment dat de training van zaterdag moet uitwijzen of Nieuwkoop minuten kan maken tijdens de Klassieker tegen Ajax.

''Nieuwkoop moet morgen verder beoordeeld worden'', vertelt Slot, die nog altijd flink teleurgesteld is over het puntenverlies tegen de hekkensluiter van de Eredivisie. ''Nu, zo langzamerhand, zou die kater weg moeten zijn. Ik vind en vond dat hij er vanochtend absoluut nog moest zijn, omdat je punten verspeelt tegen de nummer achttien.''

De laatste hoop op een nieuw kampioenschap is nu helemaal verdwenen in Rotterdam. ''Je kan ook redelijk definitief zeggen dat het kampioenschap heb verloren aan PSV. Met zeven punten was er ook niet een hele grote kans, maar de kans was er zeker nog. Nu met deze achterstand is dat praktisch onmogelijk geworden. Dat mag je wel even voelen als je zelf vorig jaar kampioen bent geworden.''

Bijlow
Justin Bijlow keert nog niet terug in de wedstrijdselectie van Feyenoord. ''Die beslissing is er voor dit weekend nog niet, maar die zal er de komende weken wel komen als hij de fitheid behoudt, wat ook altijd afwachten is als je maar zo kort op het veld staat.'' Gernot Trauner, Quilindschy Hartman, Alireza Jahanbakhsh en Gjivai Zechiël ontbreken. Achter de naam van Antoni Milambo staat nog een vraagteken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties