NAC werkt niet mee en houdt Van Gastel aan contract

NAC werkt niet mee en houdt Van Gastel aan contract

Giovanni van Bronckhorst moet een flinke domper verwerken. De oud-Feyenoorder wil dolgraag Jean-Paul van Gastel meenemen naar Turkije om samen aan de slag te gaan bij Besiktas. NAC Breda zit dit avontuur echter in de weg.

NAC Breda weigert trainer Van Gastel tussentijds af te staan aan Besiktas. ''Onder de huidige omstandigheden kan er geen sprake van zijn dat we onze niet zo lang geleden aangestelde hoofdcoach laten vertrekken. Over onze ambities en de belangrijke rol van JP daarin zijn we over en weer heel duidelijk geweest. Daar kan geen enkel misverstand over bestaan. JP kan op dit moment niet weg bij ons. Dat hebben we zijn zaakwaarnemer ook laten weten'', luidt het statement op de officiële clubwebsite.

Van Gastel en Van Bronckhorst werkten succesvol samen bij Feyenoord. Het duo won vijf prijzen, waaronder het landskampioenschap met de Rotterdammers in 2017. Na een periode van zeven jaar als assistent werkzaam te zijn geweest bij Feyenoord, vertrok Van Gastel bij de Rotterdammers om vervolgens met Van Bronckhorst aan de slag te gaan in China bij Guangzhou R&F. Een nieuwe hereniging tussen het duo zit er nu niet in. Of Van Bronckhorst nu zelf nog kiest voor Besiktas is niet bekend.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties