Kein Geloel: ''Geef onze recordinternational wat vaker minuten''

Kein Geloel: ''Geef onze recordinternational wat vaker minuten''

Interlandbreak. Het is zacht uitgedrukt niet de meest favoriete periode van de Feyenoorder anno 2024. Waar we jaren geleden amper door hadden dat er interlands gespeeld werden omdat we toch niemand aan de nationale selecties meegaven, kan er nu met hooguit drie of vier achterblijvers worden getraind: de rest is een gevestigd of aanstormend international.

Het zegt veel over de ontwikkeling die Feyenoord de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. En dus weten we ook dat een hoop selectiespelers deze zomer door zullen voetballen met hun nationale ploeg.

De meest bijzondere kanshebber: Leo Sauer. De jongste Slowaak ooit die een interland mocht spelen. Gek eigenlijk, want we zien hem zelden (met reden, zoals concurrentie) in de Kuip. Anderhalf jaar eerder gedebuteerd dan de held van Slowakije; Hamsik. Wat voor toekomst ligt er voor hem in het verschiet? Wat betreft de korte termijn zou het prachtig zijn om hem in het restant van dit seizoen wat vaker op heilige grond te zien schitteren.

Klik hier om de podcast te beluisteren

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties