Kein Geloel: ''Als je goed luistert, hoor je hem nóg''

Kein Geloel: ''Als je goed luistert, hoor je hem nóg''

Het tweede zilverwerk onder Arne Slot is binnen! Na een moeilijke finale tegen NEC is de veertiende beker een feit. In deze Kein Geloel blikken we uitgebreid terug op de wedstrijd, het vuurwerk, de doeken, de rode kaart van Minteh, de reddingen van Wellenreuther, de goal van Paixão en eigenlijk alles wat relevant was tijdens én na de wedstrijd.

Wat we vooral konden zien op de Binnenrotte: een spelersgroep die qua karakters weer verdomd goed in elkaar zit. Geertruida die zich ontpopt als sfeermaker en leider, Giménez die de microfoon pakt om een ander in het zonnetje te zetten, Trauner met z’n welbekende repertoire en bovenal: Arne Slot. Het is een mooie club mensen, met échte supporters die toevallig ook speler zijn en spelers die nauwelijks minuten maken, maar o-zo belangrijk zijn voor de sfeer. Deze gasten hebben het dik en dik verdiend. En dan nu: op naar een nieuw puntenrecord!

Klik hier om de podcast te beluisteren

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties