'Karsdorp sprak met Ajax over terugkeer naar Nederland'

'Karsdorp sprak met Ajax over terugkeer naar Nederland'

Rick Karsdorp heeft minimaal één gesprek gehad met Ajax. De 27-jarige rechtsback mag vertrekken bij AS Roma en de Amsterdammers hebben oriënterend gesproken met de zaakwaarnemer van de oud-Feyenoorder, zo weet 1908.nl.

Of Ajax ook concreet gaat worden voor Karsdorp is niet bekend. De Amsterdammers bekijken de markt voor versterking en willen over enkele weken toeslaan wanneer de transfermarkt open gaat. Een terugkeer naar Feyenoord lijkt ondenkbaar gezien het miljoenensalaris. AS Roma heeft de voorkeur om Karsdorp te verkopen.

AS Roma wil deze zaken in de winterse transferperiode doen. José Mourinho gaf namelijk onlangs aan helemaal klaar te zijn met de instelling van de verdediger en adviseerde hem om op zoek te gaan naar een andere club. De relatie tussen de Portugees en de rechtsback is niet meer te lijmen. Karsdorp heeft in Italië nog een contract tot medio 2025 en een marktwaarde van rond de negen miljoen euro.

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties