"Hij was in de eerste helft zó beslissend"

"Hij was in de eerste helft zó beslissend"

Santiago Gimenez zette zijn goede vorm van de afgelopen maanden ook tegen SC Cambuur weer voort. De spits kreeg 'slechts' een goal achter zijn naam, maar met iets meer geluk hadden dat er meer kunnen zijn. De Mexicaan werd dan ook als enige Feyenoorder opgenomen in het Elftal van de Week van De Telegraaf.

"Hij was in de eerste helft zó beslissend", begon oud-voetballer Danny Koevermans, die deze week namens de krant het elftal samenstelde. "Leuk dat ze het allemaal over Paixão hadden - en die deed het ook hartstikke goed - maar Gimenez maakte die eerste goal, schoot de bal op de paal, had eigenlijk een assist waaruit Idrissi niet scoorde en dat hakballetje waar ook niet uit werd gescoord. Maar het is zo'n fijne spits om naar te kijken."

Elftal van de Week:
Kjell Scherpen (Vitesse); Shurandy Sambo (Sparta), Ryan Flamingo (Vitesse), Mica Pinto (Sparta); Joey Veerman (PSV), Guus Til (PSV), Sander van de Streek (FC Utrecht), Julian Baas (Excelsior); Jens Odgaard (AZ), Michiel Kramer (RKC Waalwijk), Santiago Gimenez

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties