Guidetti maakt sympathiek gebaar naar opvolger Gimenez

Guidetti maakt sympathiek gebaar naar opvolger Gimenez

Tot de dag van vandaag was John Guidetti de laatste Feyenoorder die een hattrick wist te maken tegen Ajax. 27 september 2023 zal voor Santiago Gimenez de boeken ingaan als de dag dat hij zijn eerste hattrick wist te maken in het shirt van Feyenoord.

Op Instagram maakt Guidetti een mooi gebaar richting de huidige spits van Feyenoord. Op zijn story is te zijn dat hij de foto van de Mexicaan deelt met een kroontje op zijn hoofd. Het is in ieder geval duidelijk dat de Zweed, die in totaal 23 wedstrijden speelde voor Feyenoord, zijn oude club nog op de voet volgt. In totaal maakte Guidetti 20 doelpunten en gaf hij zes assists voor de Rotterdammers.

Slot niet bezig met vertrek
''Hij is goed bezig, dat valt niet te ontkennen'', reageert Slot op de vraag of hij bang is voor een vertrek van de Mexicaan in de winterstop. ''Het mooie van Feyenoord is dat wij afgelopen zomer in staat zijn geweest om ook geld uit te geven voor vervangers, zodat we ook een brede bank hebben, maar ook als er straks iemand vertrekt. Of het nu Santiago of Hancko is. Nu maak ik me geen zorgen over een vertrek, want het is nog geen januari. Ik weet ook niet of hij van plan is om in januari weg te gaan, maar dat weet je nooit. We hebben met Ueda ook al een goede spits.''

Meer dan alleen een goaltjesdief
Ook na afloop van de wedstrijd waren de analisten bij ESPN erg enthousiast. "Hij is kwalitatief gewoon enorm goed," begint Mario Been zijn analyse over de spits. "Weet waar hij moet lopen, is altijd onderweg, vaak ook in de rug van de tegenstander. Nu was de laatste goal niet zo moeilijk, maar is gewoon constant aanspeelbaar en sterk aan de bal."

Marciano Vink vult aan: "Die bal die hij op het middenveld kreeg, en in een keer over Gorter wilde schieten, daar laat hij gelijk zien dat hij meer dan alleen een goaltjesdief is. Hij laat daar zien dat hij alles om zich heen gescand heeft en weet wat hij doet. Dat vind ik mooi aan een spits."

129uasdjanfj2n5asd
Lees meer over
John Guidetti Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties