Gimenez verontschuldigt zich: "Zal altijd alles voor dit shirt geven"

Gimenez verontschuldigt zich: "Zal altijd alles voor dit shirt geven"

Feyenoord beleefde zondag thuis tegen aartsrivaal Ajax een fantastische middag. Toch was er een speler die dat niet helemaal zo beleefde. Santiago Gimenez was zichtbaar op zoek naar een doelpunt en kreeg ook de nodige kansen, maar slaagde er weer niet in om een definitief einde te maken aan zijn vormdip.

Na afloop voelde Gimenez de behoefte om via social media zijn excuses aan te bieden. "Geschiedenis geschreven in De Kuip! Dank jullie wel voor alle steun", begon de spits. "Ik weet dat jullie doelpunten van mij verwachten en de laatste periode heb ik jullie teleurgesteld. Ik kan jullie alleen zeggen dat ik van deze club houd en dat ik altijd alles voor dit shirt zal geven. Geniet hiervan, Kameraden", sloot hij af, doelend op de historische 6-0 zege op Ajax.

Gimenez scoorde er vorig seizoen in de tweede seizoenshelft al op los, en lag dit seizoen op koers voor de topscorerstitel. Halverwege het seizoen stond de teller al op 18 Eredivisietreffers. Sinds de winterstop lukt het de Mexicaan echter niet meer om zijn oude vorm terug te vinden. In 12 wedstrijden scoorde hij slechts 3 keer. In de Klassieker kreeg Gimenez grote mogelijkheden, maar wilde de bal er opnieuw niet in. Wel was de spits goed voor een assist.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties