Feyenoord start groepsfase met uitwedstrijd in Israël

Feyenoord start groepsfase met uitwedstrijd in Israël

Feyenoord weet sinds vrijdagmiddag de tegenstanders in de groepsfase van de Conference League. De Rotterdammers werden gekoppeld aan Slavia Praag, FC Union Berlin en Maccabi Haifa. De UEFA heeft zojuist ook het speelschema bekend gemaakt voor de komende maanden.

Feyenoord start de groepsfase met een uitwedstrijd tegen Maccabi Haifa. De Rotterdammers moeten het in Israël vermoedelijk doen zonder Alireza Jahanbakhsh. Dit vanwege de gespannen verhoudingen tussen Iran en Israël.

Iran verbiedt spelers om uit te komen tegen sporters uit Israël, maar in hetzelfde team uitkomen is geen probleem. Samenspelen met Ofir Marciano is dan ook geen enkel probleem. De uitwedstrijd tegen Maccabi Haifa staat op donderdag 16 september om 18:45 uur op het programma, maar is nog onder voorbehoud.

Vanwege een Israëlische feestdag is deze wedstrijd nog niet officieel vastgesteld. Hierover volgt meer informatie zodra deze datum nader bevestigd is. De data en tijden van de overige groepswedstrijden zijn wel bekend.

Maccabi Haifa - Feyenoord
Donderdag 16 september 18:45 uur (Kan nog wijzigen)

Feyenoord - Slavia Praag
Donderdag 30 september 21:00 uur

Feyenoord - FC Union Berlin
Donderdag 21 oktober 18:45 uur

FC Union Berlin - Feyenoord
Donderdag 4 november 21:00 uur

Slavia Praag - Feyenoord
Donderdag 25 november 18:45 uur

Feyenoord - Maccabi Haifa
Donderdag 9 december 21:00 uur

De groepswinnaars plaatsen zich voor de laatste zestien, de nummers twee spelen een extra ronde met de nummers drie van de Europa League-poules om de andere tickets voor de achtste finale.

Lees meer over
Feyenoord Conference League 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties