Feyenoord ontvangt Ajax in uitverkochte Kuip

Feyenoord ontvangt Ajax in uitverkochte Kuip

Feyenoord en Ajax nemen het op zondag 7 april tegen elkaar op in een uitverkochte Kuip. Nadat de Amsterdammers in september in eigen huis met 0-4 werden verslagen, hoopt het elftal van Arne Slot de thuiswedstrijd net zo mooi te maken. De Klassieker is één van de vier thuiswedstrijden die nog worden gespeeld dit seizoen.

De wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax wordt afgetrapt op de klassieke tijd van 14:30 uur. De Rotterdammers spelen verder dit seizoen nog in De Kuip tegen FC Utrecht (31 maart), PEC Zwolle (5 mei) en Excelsior (19 mei). Uiteraard staat op zondag 21 april om 18:00 uur de bekerfinale groot in de agenda. Ook staan de uitwedstrijden tegen FC Volendam (4 april), Fortuna Sittard (14 april), Go Ahead Eagles (25 april) en NEC (12 mei) nog op het programma.

Feyenoord Ticket Exchange
Wie toch nog op zoek is naar kaarten voor de Klassieker, kan hiervoor terecht op de Feyenoord Ticket Exchange. Kaartkopers die toch niet naar de wedstrijd kunnen, bieden hier hun kaart aan. Meer informatie hierover lees je hier.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties