‘Feyenoord oefent komende zomer tegen Cercle Brugge en FC Dordrecht’

‘Feyenoord oefent komende zomer tegen Cercle Brugge en FC Dordrecht’

Nu het einde van dit seizoen nadert, is men achter de schermen bij Feyenoord alvast aan het kijken naar de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Voor de Rotterdammers verloopt de voorbereiding wellicht een beetje anders dan normaal, mede door het EK in Duitsland, maar toch zijn de eerste oefenwedstrijden al ingepland. Dit meldt 1908.nl.

Feyenoord zal op zaterdag 6 juli een oefenduel spelen tegen FC Dordrecht. Ook staat er een ontmoeting met Cercle Brugge, de oude club van Ayase Ueda, op het programma. De exacte datum voor de wedstrijd tegen de Belgen is nog niet bekend. Dat het elftal van Arne Slot oefent tegen de Schapenkoppen komt mede door de succesvolle samenwerking niet geheel als een verrassing. Die wedstrijd wordt afgewerkt aan de Krommedijk.

De wedstrijd tegen Cercle Brugge moet nog een datum krijgen, maar vermoedelijk vindt deze plaats rond de wedstrijd tegen FC Dordrecht. De eerste speelronde van het seizoen 2024/2025 staat in de agenda voor het weekend van vrijdag 11 augustus. Het speelschema voor de Eredivisie zal ergens in juni worden aangekondigd.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties