Engelsman fluit Feyenoord - FK Partizan; drie spelers op scherp

Engelsman fluit Feyenoord - FK Partizan; drie spelers op scherp

Fredrik Aursnes, Tyrell Malacia en Guus Til missen bij een gele kaart tegen FK Partizan donderdagavond de heenwedstrijd in de kwartfinale van de Conference League.

De drie spelers hebben twee gele kaarten achter hun naam staan en moeten dus oppassen in De Kuip. Feyenoord speelde zichzelf vorige week naar een gunstige uitganspositie (5-2 voorsprong) en normaal gesproken zou dat een reden kunnen zijn om het drietal op de bank te laten beginnen.

Aursnes, Malacia en Til moeten donderdagavond worden gespaard

Door de afwezigheid van Bijlow, Trauner en Pedersen lijkt dat nu echter onwaarschijnlijk voor John de Wolf die, door de afwezigheid van zowel Arne Slot als Marino Pusic, donderdagavond samen met Sipke Hulshoff en Robin van Persie op de bank zit.

De gele kaarten worden pas na de kwartfinale 'op nul gezet' door de UEFA. Mocht Feyenoord donderdagavond dus doorbekeren dan blijft het drietal op scherp staan. Aanstaande vrijdag wordt op het hoofdkantoor van de UEFA geloot voor de kwart- en halve finale van de Conference League. De kwartfinales worden gespeeld op 7 en 14 april.

Arbitrage

De wedstrijd tegen FK Partizan staat onder leiding van Engelsman Anthony Taylor. De 43-jarige arbiter floot dit seizoen dertig wedstrijden waaronder twintig in de Premier League en drie in de Champions League. In totaal gaf Taylor dit seizoen 123 keer geel, zes keer rood en elf penalty's. Hij wordt in De Kuip geassisteerd door Gary Beswick en Adam Nunn. De vierde official is Darren England. Ook donderdagavond is er geen VAR.

Lees meer over
Tyrell Malacia Feyenoord Conference League 2021/2022 Guus Til Fredrik Aursnes
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties