Domper voor Lee Towers: ''Past niet volgens de organisatie''

Domper voor Lee Towers: ''Past niet volgens de organisatie''

Zondag tijdens de bekerfinale is Lee Towers toch niet te horen in De Kuip. De 78-jarige zanger liet vorige week nog weten uit te kijken naar zijn optreden in het stadion van Feyenoord, maar heeft te horen gekregen dat het programma al vol zit.

''Komende zondag zing ik op het Willemsplein op het feest rond de bekerfinale Feyenoord-NEC'', vertelt Towers in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Ik treed daarna niet op in de Kuip, dat past niet volgens de organisatie. Ik hoop wel maandag op de Binnenrotte te zingen, bij de huldiging. Het zou toch een domper zijn als dat niet lukt.''

De man met de gouden microfoon wist in het verleden Het Legioen behoorlijk op te zwepen. Met 'Mijn Feyenoord' en 'You’ll never walk alone' waren normaal gesproken een startschot voor een magische avond in De Kuip. Towers trad vorig jaar tijdens de kampioenswedstrijd tegen Go Ahead Eagles voor het laatst op in de thuishaven van Feyenoord.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties