Dit is de opstelling van Feyenoord tegen Fortuna Sittard

Dit is de opstelling van Feyenoord tegen Fortuna Sittard

Feyenoord heeft de opstelling bekendgemaakt voor de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. De Rotterdammers trappen om 14:30 uur af tegen de nummer tien van de Eredivisie. Trainer Arne Slot start met dezelfde elf als in de 6-0 gewonnen Klassieker tegen Ajax van vorige week.

Het is nog even de vraag hoe Feyenoord achterin daadwerkelijk gaat beginnen. De Rotterdammers communiceren nu dat Lutsharel Geertruida de linksback wordt in Sittard. Bart Nieuwkoop begint vanaf de aftrap als rechtsback. Thomas Beelen en David Hancko vormen het centrale duo.

Bijlow en Trauner
Slot ziet Justin Bijlow en Gernot Trauner weer terugkeren in de wedstrijdselectie. De trainer heeft hierdoor voldoende opties tot zijn beschikking. Bijlow hoeft geen rekening te houden met speelminuten vandaag, en het is ook al bekend dat Timon Wellenreuther de bekerfinale van volgende week zondag gaat keepen. Trauner, die terugkeert van een hamstringblessure, kan zich wel opmaken voor zijn rentree.

Opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Geertruida; Wieffer, Timber, Stengs; Minteh, Gimenez, Paixão.

Wissels Feyenoord
Bijlow, Lamprou, Trauner, Lopez, Zerrouki, Van den Belt, Lingr, Alireza, Ivanusec, Ueda.

glhxclrxgaa7mss
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties