Bosvelt verlengt zijn contract bij Go Ahead Eagles

Bosvelt verlengt zijn contract bij Go Ahead Eagles

Paul Bosvelt blijft langer werkzaam bij Go Ahead Eagles. De oud-speler van Feyenoord ziet voldoende uitdaging bij zijn huidige werkgever. De 54-jarige Bosvelt werd in de wandelgangen genoemd als mogelijke nieuwe technisch manager van Feyenoord.

''Ambitie wordt niet altijd bepaald door de grootte van een club waarvoor je werkt, maar meer door de groeimogelijkheden die er zijn'', vertelt Bosvelt op de clubwebsite van Go Ahead Eagles. ''Voor mij persoonlijk is het belangrijk dat ik een goed gevoel heb bij het DNA van een club. De rol van technisch manager zou ik daarom ook niet zomaar ergens anders kunnen bekleden. In Deventer ben ik op mijn plek en hebben mijn gezin en ik onze draai gevonden. Om dan te verkassen, dat doe je niet zomaar.''

Bosvelt is inmiddels alweer vijf jaar werkzaam voor Go Ahead Eagles Zijn contract loopt nu tot medio 2025 in Deventer. ''Ik zie na vijf jaar als technisch manager bij Go Ahead Eagles nog steeds voldoende uitdaging om er méér uit te halen door met de club nóg meer stappen te maken, nóg stabieler te worden. Het is voor mij de reden geweest om mijn contract met een extra jaar te verlengen tot medio 2025.''

De voormalig middenvelder begon zijn voetbalcarrière in het seizoen 1989/90 in dienst van Go Ahead en trok na vijf seizoenen naar FC Twente. Daar bleef hij drie jaar, om vervolgens bij Feyenoord te tekenen. In Rotterdam won Bosvelt de landstitel en de UEFA Cup en groeide hij uit tot international. Nadien speelde de middenvelder nog bij Manchester City en sc Heerenveen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties