Ajax-doelman mist Klassieker: einde seizoen Ramaj

Ajax-doelman mist Klassieker: einde seizoen Ramaj

Diant Ramaj komt de rest van het seizoen niet meer in actie voor Ajax. De doelman mist hierdoor ook de Klassieker van aanstaande zondag in De Kuip tegen Feyenoord. De 22-jarige Duitser heeft een breuk in zijn linkerelleboog opgelopen.

Geronimo Rulli is de logische vervanger voor de geblesseerde Ramaj. De Argentijn stond dit seizoen nog niet tegenover Feyenoord. Het was Jay Gorter die vier doelpunten om zijn oren kreeg in de ArenA tegen de Rotterdammers.

De personele problemen bij de nummer vijf van de Eredivisie stapelen zich op. Eerder werd al bekend dat Jordan Henderson zondag niet inzetbaar is. Steven Berghuis zo goed als zeker niet en achter de namen van Brian Brobbey en Chuba Akpom staan vraagtekens.

Feyenoord
Trainer Arne Slot hoopt zondag op de terugkeer van een aantal spelers in de wedstrijdselectie. Zo trainden Antoni Milambo en Alireza Jahanbakhsh de afgelopen dagen volledig mee. Zaterdag moeten uitwijzen of ze zondag onderdeel uit kunnen maken van de wedstrijdselectie. Dat geldt ook voor Luka Ivanušec.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties