'ADO in gesprek met oud-Feyenoorders Toornstra en Marsman'

'ADO in gesprek met oud-Feyenoorders Toornstra en Marsman'

Jens Toornstra staat in de belangstelling van ADO Den Haag. De oud-Feyenoorder is in gesprek met de nummer drie uit de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van Darije Kalezic wil koste wat het kost promoveren naar de Eredivisie en wil zich daardoor flink roeren op de transfermarkt.

Naast Toornstra heeft ADO Den Haag zich ook gemeld bij Nick Marsman. De 33-jarige oud-doelman van Feyenoord is op dit moment transfervrij nadat zijn contract bij Inter Miami is ontbonden. Marsman heeft al een gesprek gehad met de Haagse club en staat open voor een nieuwe club in Nederland. Volgens Voetbal International naderen beide partijen een persoonlijk akkoord.

Of Toornstra openstaat voor een terugkeer bij ADO Den Haag is nog niet bekend. De middenvelder staat nog tot medio 2024 onder contract bij FC Utrecht, met een cluboptie voor nog een seizoen. Aan het einde van de eerste seizoenshelft werd Toornstra voornamelijk gebruikt als invaller en hoeft ook de komende maanden niet te rekenen op veel speelminuten. ADO Den Haag kan daarom wel eens uitkomst bieden.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties