AD: Feyenoord overweegt terugkeer Kongolo op huurbasis

AD: Feyenoord overweegt terugkeer Kongolo op huurbasis

Feyenoord is in de zoektocht naar een extra verdediger uitgekomen bij een oude bekende. De club overweegt om de 28-jarige Terence Kongolo op huurbasis terug te halen naar De Kuip. Dat meldde het Algemeen Dagblad woensdagmiddag.

Kongolo staat nog twee jaar onder contract bij zijn huidige club Fulham, maar mede door blessures kwam hij daar de afgelopen jaren maar weinig aan spelen toe. Om die reden wil de promovendus de linksbenige verdediger nu verhuren. Naast Feyenoord zouden ook FC Utrecht, Vitesse en een of meerdere Turkse clubs interesse hebben getoond.

Geen belangstelling
De krant sprak van 'serieuze interesse' van onder meer Feyenoord, maar 1908.nl kwam al snel met een tegenstrijdige update. Volgens dat medium zijn de Rotterdammers namelijk helemaal niet geïnteresseerd in het huren van de verdediger. 'Geen wedstrijdritme', zo werd uitgelegd, wat lijkt te impliceren dat zijn naam binnen de club wel genoemd is.

Lees meer over
Kongolo Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties