Feyenoord nog ongelukkig met vertrek Bruma

Feyenoord nog ongelukkig met vertrek Bruma

Jeffrey Bruma maakte op 15-jarige leeftijd de overstap naar Chelsea vanuit de jeugdopleiding van Feyenoord, de club is nog steeds ongelukkig over de gang van zaken maar benadrukt middels zijn woordvoerder dat alles eerlijk is verlopen.De transfers van jonge talenten zijn afgelopen week wat curieus geworden na eenjarig transferverbod voor Chelsea, rond de transfer van Kakuta had de Londense club onreglementair gehandeld. 'Wij konden niks aan de overstap van Bruma doen, maar Chelsea heeft volgens de regels gehandeld,' aldus woordvoerder Gido Vader.

'Maar we waren er uiteraard niet blij mee dat een groot talent zomaar vertrok,' zo vertelt Vader. In Nederland kunnen spelers voor hun zestiende verjaardag geen contract tekenen. 'Het enige wat wij ontvingen was een kleine vergoeding van de FIFA.'

Afgelopen vrijdagavond maakte diezelfde Jeffrey Bruma (pas 17 jaar) overigens een zeer goed debuut bij het Jong Oranje van bondscoach Cor Pot. In een team met Feyenoorders Leroy Fer, Georginio Wijnaldum en Diego Biseswar werd uiteindelijk met 2-0 gewonnen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties