Tim Vincken trefzeker bij debuut voor Excelsior

Go Ahead Eagles is tegen het eerste puntverlies van het seizoen aangelopen. Na vijf zeges op rij kwam de trotse koploper op bezoek bij Excelsior niet verder dan 1-1. Veel gevolgen had dit puntverlies niet, want ook de nummers twee, drie en vier van de ranglijst wonnen niet. FC Dordrecht deed dat wel en klom zo naar de tweede plek.Go Ahead kende een valse start in Rotterdam. Al na twee minuten stond de ploeg op achterstand, door een doelpunt van Tim Vincken. De aanvaller maakte zijn debuut voor Excelsior, dat hem huurt van stadgenoot Feyenoord. Pas diep in de tweede helft redde Sander Post een punt voor de koploper uit Deventer.