Vincken: 'Even wennen om niet bij Feyenoord te zijn'

Vincken: 'Even wennen om niet bij Feyenoord te zijn'

Tim Vincken zal dit seizoen voor Excelsior uitkomen in de Jupiler League. De aanvaller van Feyenoord zal in ieder geval tot de winterstop spelen voor de Rotterdamse club, waar Feyenoord een samenwerkingsverband mee heeft.Vincken hoefde bij Mario Been niet te rekenen op veel speeltijd, wat hem deed kiezen voor de Jupiler League. "Het is even wennen, want ik heb sinds mijn negende bij Feyenoord gespeeld, maar ik heb er vertrouwen in dat het goed gaat komen", aldus Vincken op de website van zijn nieuwe club.

Er waren meerdere clubs in hem geïnteresseerd, waaronder NEC en Willem 2 maar hij koos uiteindelijk voor Excelsior. "Vanaf het moment dat ik dat wist ben ik de plussen en minnen van mogelijke clubs tegen elkaar gaan afwegen en bij Excelsior had ik het beste gevoel. Ik heb het idee dat ik hier naar mijn oude niveau kan toewerken. Ik heb de voorbereiding bij Feyenoord meegemaakt en heb een keer of vier met het tweede gespeeld. Ik ben de laatste jaren nog niet zo fit geweest als nu en heb het gevoel dat ik er klaar voor ben om negentig minuten in een competitiewedstrijd te gaan spelen."

Lees meer over
Vincken
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties