'Senesi moet iets minder dan twintig miljoen opleveren'

'Senesi moet iets minder dan twintig miljoen opleveren'

Vandaag maakte Feyenoord Transfermarkt via Twitter bekend dat AC Milan zich officieel heeft gemeld bij het management van Marcos Senesi. De Argentijnse verdediger gaat deze zomer zo goed als zeker een transfer maken naar een Europese (sub)topclub. Feyenoord kan dat geld goed gebruiken om de financiële gaten te dichten.

Senesi moet volgens La Gazetta dello Sport tussen de vijftien en de achttien miljoen euro kosten. AC Milan maakt nog kans op plaatsing voor de Champions League en heeft, net als Napoli dat ook nog kans maakt op de Champions League, concrete interesse in de Feyenoorder. Milan is bezig met een renovatie in de verdediging en heeft nog geen besluit genomen over de verdedigers Alessio Romagnoli en Fikayo Tomori. De club wil definitieve besluiten over versterkingen pas nemen als het zeker weet dat het volgend seizoen in de Champions League speelt. De laatste speelronde van de Serie A staat dit weekend op het programma, AC Milan neemt het dan op tegen Atalanta.

Senesi kwam in de zomer van 2019 voor pakweg 7 miljoen over van het Argentijnse San Lorenzo. De verdediger heeft zich na een moeizame start ontwikkeld tot een van de steunpilaren van Feyenoord. Senesi heeft 48 wedstrijden en vier doelpunten achter z’n naam staan en beschikt nog over een contract tot medio 2023.

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties