De Boer: ''Ik wil Giakoumakis wel bij Feyenoord zien''

De Boer: ''Ik wil Giakoumakis wel bij Feyenoord zien''

VVV-Venlo degradeerde afgelopen donderdag uit de Eredivisie. De club uit Venlo eindigde op de zeventiende plaats, wat sinds vorig seizoen directe degradatie betekent. De degradatie is de spits van VVV, Giorgos Giakoumakis, in ieder geval niet te verwijten. Hij was dit seizoen goed voor 26 doelpunten in 30 wedstrijden. De Griek staat open voor een stap hogerop en daarbij wordt ook Feyenoord genoemd.

''Het is nog nooit gebeurd dat een speler van VVV topscorer is geworden'', zegt Ronald de Boer bij ESPN. ''Ik wil hem ook wel bij Feyenoord zien. Dit jaar had ik goede hoop op Jørgensen. Dat is niet gebeurd. Als ik nu moet kiezen tussen Jørgensen, Bozenik, Pratto of Giakoumakis, dan kies ik de laatste. Hij is wel te duur, denk ik.'' Mario Been, eveneens te gast bij ESPN, denkt dat de Griekse spits een 'one season wonder' is. ''Ik heb hem ook een paar keer live gezien en daar word je niet vrolijk van. Meevoetballen en aan de bal is het niet veel. Ik denk dat dit weer zo’n jaar is dat Björn Vleminckx ook gehad heeft.''

Lees meer over
Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties