Hendriks en Azarkan ten koste van Antonucci naar volgende ronde play-offs

NAC Breda is vandaag ten koste van FC Volendam naar de volgende ronde van de play-offs voor promotie/degradatie gegaan. De ploeg van Maurice Steijn was met 4-1 te sterk. NAC neemt het nu in de halve finale op tegen de nummer zestien van de Eredivisie, op dit moment is dat FC Emmen. Na zondag is de tegenstander definitief bekend.

Zowel Ramon Hendriks als Marouan Azarkan stonden aan de aftrap bij NAC. Hendriks maakte een goede indruk en speelde de 90 minuten vol. Azarkan werd na 76 minuten vervangen door Moreno Rutten. Aan de kant van FC Volendam begon Francesco Antonucci nog op de bank, maar hij mocht na de rust binnen de lijnen verschijnen. Hij was direct belangrijk voor zijn ploeg, hij gaf de assist op Samuele Mulattierie die de 3-1 kon maken. Antonucci miste in de laatste minuut nog wel een penalty.