Berghuis: ''De energie vloeide na rust wat weg''

Berghuis: ''De energie vloeide na rust wat weg''

Feyenoord kan de play-offs voor Europees voetbal niet meer ontlopen. Om dat te doen moest het winnen van Heracles Almelo, maar de ploeg bleef steken op een 1-1 gelijkspel. Aanvoerder Steven Berghuis vond zijn ploeg niet slecht beginnen aan de wedstrijd, maar zag de energie na rust afnemen.

"In de eerste helft waren we goed in balbezit en hadden we een paar goede drukmomenten", begint Berghuis voor de camera van ESPN. "We kwamen goed op 1-0, dankzij een mooie goal van Orkun Kökcü in de tweede helft." Die goal leek wat uit het niets te komen, want op dat moment was Feyenoord juist een stuk minder dreigend. "In de tweede helft waren we minder dan in de eerste. De energie vloeide wat weg, de krachten ook."

Uiteindelijk kwam Heracles via een penalty op gelijke hoogte, al trok Berghuis de beslissing van de scheidsrechter en VAR in twijfel. "Bij zo'n penalty, helemaal in deze fase van het seizoen, moet je honderd procent zeker zijn dat het een penalty is. Voor mijn gevoel was dat het niet."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties