Perez: ''Waanzinnig veel geld voor matige kwaliteit''

Perez: ''Waanzinnig veel geld voor matige kwaliteit''

Feyenoord speelde vandaag wellicht zijn slechtste wedstrijd van het seizoen, wat op zich al een prestatie is gezien de vele slechte wedstrijden die al gespeeld zijn, en nu rijst de vraag of Dick Advocaat de handdoek niet zou moeten werpen. Analist Kenneth Perez verwacht in ieder geval doortastendheid. "De club moet toch de beslissing nemen van 'zien wij er nog heil in dat Dick Advocaat met deze spelers de play-offs kan winnen om naar de Conference League te gaan, zodat we in ieder geval Europa nog ingaan?'"

"Is Advocaat op dit moment de juiste man of is hij een geslagen hond en wil hij niet meer en willen de spelers ook niet meer?", aldus Perez voor de camera van ESPN, die zelf overigens wel verder zou gaan met Advocaat in deze fase van de competitie. "Ja, dat denk ik wel, maar dan moet hij wel heel snel de oude Dick worden, dat hij echt harde maatregelen neemt, niet een oogje dichtknijpt van 'nou, laat maar gaan'. Nee, er echt uitgaan als de trainer zoals hij begonnen is, waar hij echt successen mee gehad heeft. Gewoon hard zijn. Dan moet hij morgen niets vragen, maar gewoon zeggen 'we gaan op deze manier verder!'"

De fout ligt volgens de analist ook deels bij de technisch directeur. "Ik heb een zwak voor Frank Arnesen, maar wat hij tot nu toe binnengehaald heeft voor een club die geen geld heeft: dan hebben ze dus negen miljoen voor Teixeira, Diemers, Bozenik en die Antonucci, die uitgeleend is aan Volendam, betaald. Voor een club die geen geld heeft vind ik dat waanzinnig veel geld voor matige kwaliteit."

Lees meer over
Dick Advocaat Frank Arnesen Mark Diemers João Teixeira Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties