Geen publiek welkom bij Eredivisie-duels

Geen publiek welkom bij Eredivisie-duels

Dit weekend is er in tegenstelling tot vorige week geen geen publiek welkom bij de wedstrijden in de Eredivisie, omdat het kabinet heeft besloten dat de landelijke pilot met toegangstests niet wordt verlengd.

Voor Feyenoord staat er dit weekend een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag op het programma. Afgelopen weekend tegen Vitesse waren er nog 6500 supporters welkom in De Kuip. De KNVB heeft geen begrip voor de keuze van het kabinet. ''Dit besluit is zeer teleurstellend'', reageert een woordvoerder.

''Alles is vorig weekend prima verlopen, net als in augustus en september, maar omdat de wetswijziging langer duurt vanwege redenen waar wij geen invloed op hebben, is er geen vervolg of continuïteit. In alle contacten van de KNVB, ECV en CED met ‘Den Haag’ werd steevast aangegeven dat het voetbal juist een deel van de oplossing was.''

''Als de succesvol verlopen pilot (nota bene helemaal in lijn met de doelstellingen van stichting Open Nederland) op deze wijze niet wordt gecontinueerd, dan kunnen we helaas alleen maar constateren dat deze pilot slechts een losse flodder was. Niet uitlegbaar richting de clubs en fans, zeker niet die onvolledige speelronde 36 van de Keuken Kampioen Divisie.''

Lees meer over
De Kuip Vitesse ADO Den haag
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties