Bijlow toch twijfelgeval tegen Vitesse: ''Schijnt pijnlijk te zijn''

Bijlow toch twijfelgeval tegen Vitesse: ''Schijnt pijnlijk te zijn''

Justin Bijlow viel tegen FC Utrecht uit met een pijnlijke knie. Bij Feyenoord werd er direct gevreesd voor een zware blessure, maar na afloop leek het mee te vallen. Bijlow vertelde zelf dat hij tegen Vitesse weer kon spelen. Een dag later zijn daar toch twijfels over bij de Rotterdamse club.

''We hebben vandaag gebeld naar Feyenoord'', begint Bart Nolles in FC Rijnmond. ''Het is nog niet zeker of Bijlow over twee weken tegen Vitesse daadwerkelijk kan spelen. Het schijnt best pijnlijk te zijn voor hem.'' De komende dagen moet blijken of Bijlow weer volledig kan meetrainen.

''Gyrano Kerk is natuurlijk een blind paard en die loopt door. Hij doet het niet bewust het is meer ongelukkig'', reageert Sinclair Bischop op de vraag of de aanvaller van FC Utrecht iets te verwijten valt. Emile Schelvis vult lachend aan: ''Ik wilde zeggen dat zijn overzicht inderdaad niet tot zijn grootste kwaliteiten behoort.''

Moet Bijlow zijn manier van uitkomen gaan aanpassen? ''Nee! Hoe moet hij hier nu anders uitkomen?'', vraagt Schelvis zich af. Ali Boussaboun is het daar mee eens: ''Als hij anders gaat uitkomen dan gaat hij twijfelen en tikt Kerk hem erin. Een keeper moet niet nadenken. Dit geval was gewoon pech. Kerk had hier ook geblesseerd kunnen raken.''

Lees meer over
Justin Bijlow Vitesse FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties