Advocaat rekent tegen Vitesse weer op Kökcü

Advocaat rekent tegen Vitesse weer op Kökcü

Feyenoord heeft afgelopen weekend goede zaken gedaan en de Rotterdammers hopen over twee weken de vierde plek over te nemen van Vitesse. De twee clubs spelen dan tegen elkaar in De Kuip en het verschil op de ranglijst is op dit moment slechts twee punten.

Dick Advocaat verwacht dan weer te kunnen beschikken over Orkun Kökcü. De middenvelder was niet inzetbaar omdat hij positief getest is op het coronavirus. Ook Luis Siniterra is dan weer klaar om te beginnen vanaf de aftrap. De Colombiaan heeft dan weer voldoende trainingen meegedaan.

Feyenoord kan de komende twee weken voorbereiden op de belangrijke wedstrijd tegen Vitesse. ''Dan zijn er hopelijk weer wat jongens terug en kunnen we iets meer kiezen'', vertelt Advocaat in het Algemeen Dagblad. ''Sinisterra is dan weer klaar om te beginnen. Orkun Kökçü is dan terug. Aliou Baldé kan langer spelen.''

Lees meer over
De Kuip Luis Sinisterra Vitesse Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties